TELME Koken Koelen Pasteuriseren

Schrijf u tijdig in voor een opleiding bij TELME academy Italië .
De THERMOCREMA in de praktijk bereiden van banketbakkersroom Rijst en zoveel meer .
IJsbreiding Afwerking Nieuwe trends te kiezen dag een MA-DI-WO-DO of VR

Stacks Image 13667
De THERMOCREMA 30 - 60 is voorzien van 14 voorgeprogrammeerde cycli die kunnen aangepast worden naar de behoefte van de gebruiker, alle bewerkingen gebeuren op de juiste temperatuur en snelheid en de Temperatuur .
Het scherm of de beltoon van de
De THERMOCREMA 30 - 60 geven telkens de toevoeging van de ingrediënten en het einde van een fase aan .
Er zijn
10 productie-cycli te programmeren voor specifieke recepten. Meertalige LCD-display. Temperaturen variëren van 1 tot + 105 ° C. Roerend langzaam, snel of onderbroken.
Het deksel van
De THERMOCREMA 30 - 60 i is voor zien van een beveiligde opening waar men zonder het programma te onderbreken ingrediënten kan toevoegen of de damp aflaten.
Het koken en koelen in de
De THERMOCREMA 30 - 60 gebeurt door middel van een geleidende vloeistof rond de kuip.
Het
roerwerk is voorzien van schrapers die zorgen voor de perfecte menging.
De machine is geschikt voor het koken en
pasteuriseren van de meeste producten in de brood en banket sector en horeca.
Ook het
tempereren van chocolade kan gebeuren in dit veelzijdig toestel.
THERMOCREMA 30 - 60
Thelme
@import((Disclaimer))